Прочитај ми чланак

ЗЛАТИБОР ПРЕДСТАВЉА своје потенцијале у Бања Луци

0

Међународни сајам туризма „ Бањалука 2019“ почео је данас и трајаће до 20. априла , а сви заинтересовани могу посетити штанд Златибора у дворани „Центар“ у Бања Луци.

Након дужег времена , сајам туризма у граду Бања Луци се поново одржава. Сајам је окупио више од 150 домаћих и иностраних излагача из Србије, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Грчке , Турске , Мађарске и других земаља.

Организатор сајма је „RS Consulting and Trade“ д.о.о. Бања Лука , а партнер град Бања Лука. Генерални покровитељ ове сајамске манифестације је градоначелник града Бања Луке господин Игор Радојичић. Земља партнер је Република Србија.

На сајму у Бања Луци туристичка организација Златибор представила се у оквиру штанда Националне туристичке организације где презентује понуду златне планине. Посетиоци сајма могли су да се упознају са туристичком понудом Златибора за предстојеће ускршње и првомајске празнике.

Посетиоци штанда су показали велико интересовање за нашу планину, а поред пакет аранжмана и попуста којим су се представили наши хотелијери за поменуте празнике, упознали су се са програмом излета који ће се организовати са Златибора до оближњих туристичких локалитета. Штанд туристичке организације Србије посетили су државни секретар за туризам Мирослав Кнежевић и министар трговине и туризма Републике Српске Драгица Ковач.

Такође, у Бања Луци, у Банском двору се одржава и друга међународна конференција туризма на којима су планиране дискусије о панел проблемима на три теме и то дестинацијски менаџмент , рецептивни туризам и туристичка повезаност – саобраћајна инфраструктура. Представници туристичке организације Златибор у петак 19. априла обавиће неколико Б2Б састанака са агенцијама из Босне и Републике Српске,Словеније и састанак са туристичком организацијом из Санкт етербурга и комитетом за туризам града Москва о могућностима за даљу сарадњу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!