Прочитај ми чланак

Златибор обележава 130 год. туризма, улазнице за атракције могу се купити и онлајн

0

Златибор ове године обележава 130 година туризма, а поводом тог јубилеја данас је презентована платформа „Visit-Serbia“, иновативно технолошко решење за онлине куповину улазница, којим се отварају нове могућности за госте и посетиоце те планине и представнике туристичке привреде.

Следећи савремене трендове развоја туризма у свету, платформа „Visit-Serbia“ омогућава посетиоцима да дигитално купују улазнице за водеће туристичке атракције Златибора.

Посетиоцима су онлајн доступне улазнице за Голд Гондолу и њене додатне услуге путницима – „Бранч у ваздуху“ и „Романтично путовање“.

Уз неколико кликова гости Златибопра унапред могу обезбедити улазнице за Стопића пећину, Водопад Гостиље, Музеј „Старо село“ у Сирогојну, „Авантура парк“, као и „Ел Пасо Цитy“ и „Дино парк“. наводин се у заједничком саопштењу Туристичке организације Златибор, компаније Висит Сербиа и Привредне коморе Србије.

Платформа „Visit-Serbia“ пружа и могућност куповине обједињене улазнице под називом „4 Бисера Златибора“, коришћењем једноставног и сигурног дигиталног канала за онлине трансакцију, чиме се поједностављује посета, осварује додатни квалитет услуге и штеди време.

Дигитална платформа Visit-Serbia омогућава иновативни маркетинг дестинација и туристичких атракција, а подршку промоцији и развоју платформе пружила је Привредна Комора Србије – Удружење за туризам.