Прочитај ми чланак

ЗЛАТИБОР НА 41. САЈМУ ТУРИЗМА под слоганом „Златибор се воли до неба и назад“

0

Под слоганом "Златибор се воли до неба и назад" Туристичка организација Златибор и ове године учествује на београдском Сајму туризма, највећем окупљању туристичке привреде у региону, који је званично отворен 21. фебруара и траје до недеље, 24. фебруара 2019. године.

Свечаном отварању сајма присуствовао је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, који је након церемоније са државним секретаром за туризам Мирославом Кнежевићем посетио штанд Златибора.

Првог дана сајма велики број посетилаца имао је прилику да се упозна са понудом Златибора за предстојећу пролећну и летњу сезону, а наступ на сајму је сјајна прилика да се најаве и новитети који очекују све госте „златне планине“.

Најпознатија ваздушна бања Србије претходне године добила је први хотел са пет звездица, а у 2019. године госте Златибора очекује још један нови хотел, хотел „Букет“, чије отварање је најављено управо на овогодишњем сајму.

На београдском сајму посетиоци имају прилику да се информишу о актуелним ценама, понудама за предстојеће лето и свим активностима који ће им бити на располагању током боравка на планини. Највећа атракција на штанду Златибора свакако је виртуелни кутак, где сви заљубљеници у Златибор, уз помоћ најновије технологије могу уживати у пејзажима Златибора, вожњи гондолом, шетњи кроз Стопића пећину и другим најлепшим локалитетима планине.

Првог сајамског дана владало је велико интересовање за Златибор и од стране туристичких агенција и туроператора, а за информације и новости са Златибора били су заинтересовани и бројни представници медија.Златиборски хотелијери и агенције који се ове године представљају на сајму туирзма припремили су своје понуде, сајамске попусте и специјалне погодности, а сталним и потенцијалним гостима своју понуду представља и Дино парк, као једна од највећих атракција ове планине.

Сви заинтересовани посетиоци имаће прилику да посете штанд Златибора, информишу се и упознају са понудом ове планине све до недеље, када ће овогодишњи сајам туризма бити затворен.

Штанд Златибора налази се у хали 4 београдског сајма, у оквиру штанда ТО Регије Западна Србија.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!