Прочитај ми чланак

Златибор део изложбе „Бирам Србију“

0

Поводом почетка летње туристичке сезоне, у суботу 15. маја са почетком у 11.00 часова,Туристичка организација Србије организовала је изложбу „Бирам Србију".

У подножју Авалског торња посетиоце су дочекали представници регионалних туристичких организација из Србије са својом понудом, а Златибор се представио у оквиру штанда регије Западна Србија.

Будући да је нова сезона на прагу, и обзиром на ублажавање мера поводом побољшане епидемиолошке ситуације, ово је била права прилика да се туристи подсете места која воле, али и да науче нешто о дестинацијама и искуствима које још нису упознали.

Медијима се обратила директорка Туристичке организације Србије, Марија Лабовић и најавила промотивну кампању под истим именом Бирај Србију. Истакла је да ће ТОС учинити све што је у њиховој моћи да се Србија као туристичка дестинација опорави од кризе изазване корона вирусом и почети да поставља нове рекорде, започете 2019. године која је била рекордна. Изразила је велику захвалност Европској унији из чијих се извора у великој мери финансира ова промотивна кампања. Фокус ће бити на активном одмору, одмору у природи, посети културно историјским знаменитостима, богатој гастрономској понуди, а биће заступљена кроз све видове комуникације са туристима укључујући телевизијске рекламе, радио, штампане медије, интернет портале.. Лидер пројекта #ЕУзаТЕБЕ Културно наслеђе и туризам Александар Бек осврнуо се на велике потенцијале Србије као дестинације и најавио нова улагања и пројекте које планирају у сарадњи са ТОС-ом.

Изложбу „Бирам Србију“ заинтересовани могу посетити од 15.маја до 15.


јуна.2021 године.