Прочитај ми чланак

НАПАДИ РЕЖИМА: После текста о Вучићевим лажима покушаји преузимања СРБИН.ИНФО-а!

0

Само неколико сати након што је портал "Србин инфо" разоткрио лаж Александра Вучића о сусрету са Доналдом Трампом и Владимиром Путином у Паризу, наш портал је у четвртак увече доживео до сада најјачи хакерски напад, које у последње време редовно наручује режим Српске напредне странке.

Наш портал је имао нападе из више од 30 земаља, покушано је преузимање сајта, а овакве акције много коштају и могу да буду плаћене само од клијента који располаже значајним финансијским средствима.

Портал „Србин инфо“ је ипак успео да се одбрани од ових жестоких напада, али неколико часова није био у могућности да објављује нове вести и текстове.

Да бисмо ојачали одбрану портала, независном сајту „Србин инфо“ су неопходна додатна средства за заштиту.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ ИЛИ ДЕВИЗНОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Жестоке нападе тек очекујемо, с обзиром на то да је режим у све већој паници и да не трпи критике, нарочито када је реч о „решавању“ питања Косова и Метохије.

Овом приликом апелујемо на све наше читаоце да, уколико су у могућности, донацијама помогну у заштити вашег и нашег портала „Србин инфо“, како бисмо заједно допринели да се чује истина о Србији и српским националним интересима.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ ИЛИ ДЕВИЗНОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Репресија режима над слободним родољубивим медијима нас неће уплашити, али нам је потребно и јединство са нашим читаоцима у земљи и расејању!

 

Како радили, тако нам Бог помогао!

Уредништво портала „Србин инфо“

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ ИЛИ ДЕВИЗНОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!