Прочитај ми чланак

Женски Жика Обретковић – Јована: Криминалци су деведесетих били интелектуалци!

0

Узданица ТВ Пинк Јована Јеремић не престаје да шокира јавност, мало је рећи невероватним изјавама, јер је у Јутарњем програму поменуте телевизије истакла да су криминалци деведесетих година били интелектуалци и господа!

– Деведесетих година су криминалци били људи који су интелектуалци. Човече… Знаш ти каква су то господа били људи кад дођу у кафану, већа господа од тадашњих људи који су се бавили високом политиком – истакла је Јеремићева и још једном показала какве се вредности промовишу на телевизији са националном фреквенцијом.

Са њеном констатацијом усагласио се и редовни Пинков гост и „аналитичар“ Божа Спасић, иначе бивши припадник Државне безбедности.

Период деведесетих година обележили су језиви злочини криминалаца широм Србије, а та „господа и интелектуалци“, како водитељка Пинка назива људе који су се бавили криминалом, сејали су страх и несигурност свуда где су се затекли. Србија је деведесетих била у најмрачнијем периоду наше историје, али Јеремићева за то не мари, јер су криминалци били велика „господа“ у кафани…

До када ће национална фреквенција бити узурпирана од персона које се изјашњавају као новинари, а које само додатно копају јаму моралног и етичког посрнућа нашег друштва? Када се на све то дода чињеница да је Јеремићева добила дозволу да сними спицу за свој јутарњи програм у Скупштини Србије, јасно је какве вредности актуелна власт жели да пласира нашим грађанима.