Прочитај ми чланак

Жељко Васић приредио вече за памћење на Златибору

0

Садржајно и разноврсно „Златиборско културно лето“, било је 12. августа у знаку концерта познатог певача Жељка Васића, одржаног на Краљевом тргу где се окупио велики број посетилаца који су уживали у звуцима његових популарних песама.

Познат по квалитетној музици, емотивним баладама и сјајној атмосфери којом зачини сваки наступ, Жељко Васић је у “срцу златне планине” одржао спектакуларан концерт, певајући своје највеће хитове.

Ово летње вече за памћење на Златибору Васић је улепшао познатим стиховима својих песама. Концерт је отворен нумером „Вечити романтик“ и настављен у ритму добро познатих хитова: „Најмање“, „Воли ме и не воли ме“, „Ти и ја“, „Жена као ти“, „Зањиши куковима“, „Лозинка за рај“…

У Васићевом концерту пуна два сата уживали су љубитељи његовог звука, а позитивна атмосфера ширила се Златибором кроз сваку његову баладу, чиме је на најбољи начин обележен културно – забавни део ове златиборске летње туристичке сезоне.

Сјајна атмосфера на Краљевом тргу током концерта Жељка Васића најављује добар провод овде и у наредним данима лета, уз занимљиве музичке и друге садржаје. Већ у данима викенда 13. и 14. августа љубитељи спорта моћи ће овде од 15 часова да уживају у турниру у баскету. Док ће се златиборској публици у суботу, 13. августа представити Александар Томић и пријатељи.