Прочитај ми чланак

Зека Лепотан забавио најмлађу публику на Краљевом тргу

0

У оквиру богатог програма Културног лета после веома посећеног концерта Марије Шерифовић, данас је на програму била представа за најмлађе посетиоце Златибора.

Представа „Зека лепотан“ у извођењу позориштанцета „Смајли“ окупила је на Краљевом тргу велики број малишана као и њихових родитеља. Извођење је почело у 19 часова а око сат времена глумци су се уз кореографију и музику шалили са уображеним зеком, анимирајући златиборску публику, која се уз смех и вриску веома добро забавила. Текст за представу написала је Биљана Здравковић, а малишани су уз дружење и игру могли извући и по неку поуку из овог оригиналног сценарија.

Следеће дешавање у оквиру Културног лета је концерт КУД-а „Абрашевић“ 3. августа од 19 часова, а велико интересовање влада за концерт Дејана Петровића који ће се одржати 4. августа од 21 час, док ће гости и мештани Златибора већ сутра, 2. августа моћи да се упознају са понудом Туристичке организације Опленац и Тополе која овде одржава промоцију својих туристичких потенцијала и атракција.