Прочитај ми чланак

Запажен наступ Златибора на сајму туризма у Новом Саду

0

У суботу 19. новембра је завршен 53. Међународни сајам туризма у Новом Саду. Златибор је представљен у оквиру штанда ТО регије Западна Србија, где су своју понуду на појединачним штандовима представили “Алл Сеасонс”, специјална болница “Чигота” и “Краљеви конаци”, као и Голд Гондола, Дино парк I El Paso City.

У фокусу интересовања и највећа атракција јесте златиборска ‘’Голд гондола’’, која је на овом сајму и добитник признања „Велика златнаmмедаља“ за квалитет у категорији јединствене туристичке атракцијеmСрбије – најдуже панорамске гондоле на свету.

Представници Туристичке организације Златибор су овде представили зимскуnтуристичку понуду и упознали заинтересоване посетиоце са садржајима који их очекују уколико се одлуче да свој одмор проведу на Златибору. Током предстојеће зимске сезоне туристима је на располагању разноврсна понуда и атракције прилагођене зимским активностима. Готово сви локалитети су отворени за туристичке посете, пружаоци услуга смештаја у хотелима и приватном смештају припремили су ценовнике за предстојећу зимску сезону, као и новогодишње пакет-аранжмане. Туристичка организација Златибор и општина Чајетина организоваће и програм манифестација за новогодишње
празнике.

У оквиру промоције Златибора организована је и богата наградна игра, па је штанд Златибора обрадовао многобројне посетиоце. Они су имали прилику да заврте точак среће и освоје награде, међу којима су улазнице за локалитете, туристичке атракције, викенд за две особе и друге вредне
награде су додељене и путем званичне инстаграм странице Туристичке организације Златибор.

Златибор се већ годинама представља као јединствена дестинација коју карактерише разноврсност туристичке понуде за боравке гостију свих узраста, уједно и као најпосећенија планина Србије која туристе све више привлачи, не само у сезони. Ко воли пријатан боравак на планини препуној садржаја и природних благодети зна да је Златибор најбољи избор током целе године.