Прочитај ми чланак

УРНЕБЕСНА РЕАКЦИЈА: Србин својој жени Американки дао да проба ракију (ВИДЕО)

0

Владислав и Миа Милановић су млади пар који живи у Америци, одакле снима разне видео клипове из свакодневног живота. Међу њима су и разни изазови који су потпуни хит на Јутјубу.

Владислав, који је Србин и Миа, која је Американка, већ неко време су у браку, а њихов живот и клипове прати више од милион људи.

Њихов најпопуларнији видео је онај у којем Миа испробава традиционална српска јела оцењујући укус сваког гастрономског специјалитета. Ту су се нашли ћевапи, пљескавица, ајвар, јафа торта, гибаница, кисела вода, али и неизоставна ракија.


Њој се јако допала шопска салата, а одушевио ју је и укус пљескавице, док јој ћевапи и нису нарочито легли, па их је оценила осмицом.

Ипак, најзанимљивији део видеа је када јој Владислав да да ексира чашу ракије, а њена реакција насмејала је све па и њега.

Наиме, Миа је готово цео видео одлагала пробање ракије, док на крају није дошло време да је ексира. Њена реакција након што је пробала српску ракију је урнебесна.

Миа је прво побегла од камере, све време кашљући, да би се после вратила и била без текста.

Владислав јој је понудио киселу воду да дође себи, али је она након ракије била скептична.

– Ово је сигурно горе. Јесте, смејеш се – није му веровала Миа, да би након што је он попио мало киселе воде, узела и она.

Ипак, након чашице ракије, Миа је имала само да каже једно:

– Горим.

Погледајте у видео снимку како је то изгледало.