Прочитај ми чланак

Реши проблем: Нова интернет игра. Да ли су српски програмери дорасли задатку?

0

Break The Code 2.0 је игра у прегледачу где решавате мисије користећи вештине кодирања. Ова игра Вас враћа кроз време у 1999. годину.

Завршавате мисије разбијања кодова користећи своје програмерско знање и интуицију за решавање загонетки. Игра је раширена на 4 погона вредне мисије:

  1. /g1/ drive – „BoxOfChocolates“
  2. /g2/ drive – „Fight Club“
  3. /g3/drive – коју можете откључати решавањем прва два задатка
  4. /g4/drive – коју можете откључати решавањем прва два задатка

је бесплатан и можете да се репродукујете унутар прегледача без инсталирања било чега. Ово је јединствена веб страница која показује потпуно нови и другачији генијалан приступ играма на интернету. Исто тако и другачији присту самом раду неке веб странице.

Break The Code 2.0 је кодиран од стране тима програмера „Tech Domains“. То је наставак њиховог изазова разбијања кодова од прошле године.

Tech Domains је freeCodeCamp.org сајту такође дао бесповратну помоћ за креирање упутства у стилу „Let’s Play“.

У овом упутству, freeCodeCamp софтверски инжењери Том и Схаун раде заједно на хватању у коштац са неким мисијама и разбијању неких шифри. (1 сат сата):

Ако решите загонетке пре 15 априла можете освојити неке од награда у вредности од $30.000.

Наградни каталог.

Наградни каталог. Коцкарски престо у облику шкорпије може да се сукоби са другим намештајем у вашој соби. Али изгледа удобно.

 

Ово је забаван начин да тестирате своје вештине разбијања кодова док се такмичите са другим програмерима из целог света. Скочите кроз време у 1999.

Овде можете испробати Ваше вештине take Break The Code 2.0 for a spin.

Да ли су српски програмери дорасли овом задатку или ће награде отићи неком другом.