МИЛОВАН ИМА 2 ГИНИСОВА РЕКОРДА И ЈУРИ ТРЕЋИ Таксиста из Ужица завршава факултет…

0

Ни сада, у осмој деценији, не посустаје: вежба карате, диже тегове, удара у џак и завршава факултет

Ужички таксиста Милован Милутиновић за себе тврди да је Супермен и то не без разлога до своје 70. године забележио је чак два Гинисова рекорда – од Ужица до Лондона препешачио је скоро 2.500 километара, и то једући качамак и грашак! А претрчао је и 100 метара за само 25 секунди држећи џак цемента на леђима.

Ни сада, у осмој деценији, не посустаје: вежба карате, диже тегове, удара у џак и завршава факултет! Појачао је и исхрану па сад сваког дана пије по чак литар – сурутке.

– Цео сам живот посветио спорту и најбогатији сам човек на овој планети, видите и сами како изгледам у 72. години. А да вам не причам, здравствени параметри једног тридесетогодишњака: психички, физички, ментални и сексуални.

Познати ужички таксиста по свему судећи неће остати само на два рекорда, јер ће у рано пролеће кренути у Москву, јер жели да стегне руку Путину, кога такође сматра Суперменом.

– Без грашка и пасуља једном седмично, ти који причају да могу, то је прича за малу децу – тврди ужички Супермен.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!