АМЕРИКАНАЦ ТРАЖИО ЈЕФТИНЕ КУЋЕ ПО ВОЈВОДИНИ, па нашао једну за 6.000 евра

0

Занимало га је зашто су у овим селима куће толико јефтиније од оних у Београду и Новом Саду

Американац Ендру Хендерсон прешао је дуг пут до Србије да би се упустио у потрагу за јефтиним кућама. Како ће на крају ове занимљиве мисије признати: није очекивао да ће за тако „ситан“ новац наћи квалитетне, велике куће, уз које обавезно иду и хектари квалитетног земљишта.

У пустоловину је кренуо заједно са агентом некретнина. Из Новог Сада упутили су се ка Зрењанину и околним селима, у којима че Хендерсон наћи три некретнине због којих ће се добро замислити.

Прва на списку била је кућа која је процењена на 6.000 евра. Велика, али стара, у селу Тараш, није претерано одушевила Американца, али је замислио како би могла изгледати када би се реновирала. Одушевио га је шарм месташца, као и то што уз некретнину иде сав намештај.

– Довољно је само да понесете четкицу за зубе и да се уселите – рекао је раздрагано.

Следећа на списку је кућа која се налази у Елемиру. Кошта 14.000 евра, у знатно је бољем стању него она у Тарашу, има лепо двориште и очуванија је.

Оно што је посебно „купило“ Хендерсона јесте мали воћњак у дворишту.

Последња коју је погледао смештена је у селу Мужља и кошта 15.000 евра. Има све неопходне дозволе за рушење и нову градњу, што му се посебно допало.

Занимало га је зашто су у овим селима куће толико јефтиније од оних у Београду и Новом Саду, а одговор који је добио је да постоји велика миграција младог света из села у градове.

– Баш као и у Америци – закључио је и питао да ли ће преживети у спрском селу ако не говори српски језик.

– Наравно, Срби доста добро говоре енглески – одговорио му је агент некретнина, који га је пратио.

– Чак и на селу говоре енглески – констатовао је зачуђено.

Из зрењанинских села је отишао, а да није пазарио ниједну некретнину, али са пуно утисака.

Како је његова авантура изгледала, погледајте у видеу испод:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!