„За мигранте ваздушна бања, за грађане логор на Сајму“

0

Одлука Комесаријата за избеглице о насељавању резервата Делиблатска пешчара мигрантима са Блиског истока, која је јуче резултирала протестима мештана Делиблата, поред њих узнемирила је и грађане Србије.

Наиме, по снимцима који су објављени на Твитеру види се да су мештани овог дела видно узнемирени, јер не знају да ли су мигранти који су пристигли у Делиблат тестирани на коронавирус, због којег је у Србији проглашено ванредно стање, и са којим се цео свет бори.

ФОТО: Н.С.

Посебно незадовољство изазвале су слике Београдског сајма, који је Србија спремила за своје грађане, који се заразе коронавирусом, а које су због сабласног призора узнемириле грађане Србије.

Посланица Покрета Доста је било Бранка Стаменковић огласила се овим поводом.

– За илегалне имигранте – ваздушна бања. За сопствене грађане – логор на сајму. Колико тај човек мрзи сопствени народ, то је просто невероватно. Увео противуставно ванредно стање и полицијски час мимо Скупштине да би могао несметано да шверцује мигранте. Ко зуцне, ено сајма – написала је Стаменковић на Твитеру.

А онда је додала:

– А Ви се одлично правите блесави. Београд је препун празних хотела. Прича да не може хотел јер отежава лекарима је суманута. Логор на сајму је намењен присилној изолацији људи који су асимптоматични и благих симптома. Нема ту лечења. Само присилног лишавања слободе – написала је Стаменковић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!