За 5 дана време ће се нагло променити! Најава прогнозе за Светог Николу

0

У Србији у суботу облачно са слабом кишом, у планинским пределима са суснежицом и снегом

Време наредних дана ће бити све само не очекивано за ово доба године! Навикли смо да за Светог Николу већ увелико пада снег, а ове године нас чека право пролеће!

Foto: Tanjug/AP

У Београду у петак након облачног јутра, уз мање услове за слабу кишу, током дана смањење облачности, па се средином дана очекује и претежно сунчано.

У току вечери и ноћи ново јаче наоблачење. Дуваће слаб до умерен јужни и југоисточни ветар, крајем дана у појачању и биће јак. Минимална температура 4°Ц, максимална дневна 12°Ц.

У Србији у суботу облачно са слабом кишом, у планинским пределима са суснежицом и снегом. Крајем дана и током вечери очекује се разведравање. Ветар у скретањун на северозападни. Максимална температура од 6 до 10°Ц.

У недељу након ведрог и хладног, понегде и магловитог јутра, током дана сунчано, а максимална температура у већини предела биће око 10°Ц. Почетком следеће седмице претежно сунчано и веома топло за ово доба године, а максимална температура биће понегде и преко 15°Ц.

Средином следеће седмице биће умерено облачно.

У Београду у суботу облачно са слабом кишом. Крајем дана и током вечери очекује се разведравање. Ветар у скретањун на северозападни. Максимална температура 7°Ц. У недељу након ведрог и хладног, у деловима града и магловитог јутра, током дана сунчано, а максимална температура у већини предела биће око 10°Ц.

Почетком следеће седмице претежно сунчано и веома топло за ово доба године, а максимална температура биће понегде и око 15°Ц. Средином следеће седмице биће умерено облачно.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!