„Вучић: Весићу, изађи Нади у сусрет за 100.000 евра дуга“

0

Коме се обратити за помоћ када сте у дуговима до гуше? Најбољи одговор на ово питање има српска фолк певачица Нада Топчагић - Александру Вучићу!

Наиме, фолк певачица је у емисији „Експлозив“ изјавила да је њеном мужу и њој заменик градоначелника Горан Весић, по молби Александра Вучића, помогао да се отараси огромног дуга.

– Били смо у јако тешкој ситуацији. Дали смо један плац на коме се изградила зграда. Мој супруг је потписао менице, веровао му као брату. На крају се испоставило да није плаћао градско земљиште. Нама је стигло 100.000 евра дуг. Изашли смо из тога само захваљујући председнику Вучићу који је тада Весићу рекао „изађи Нади у сусрет“ – рекла је певачица.

Остају бројна питања: Како је Весић изашао у сусрет мужу Наде Топчагић, ко је платио 100.000 евра дуга граду, када, на који начин. Али и које је све законе прекршио председник Србије када је интервенисао и подстрекивао заменика градоначелника на кривична дела? Да ли су инвеститору у Београду равноправни? Да ли, онда, и сви други који дугују држави могу да се обрате за помоћ Вучићу?

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!