ВУЧИЋ: Потребно је да у кућама седимо од 21 до 28 дана! (ВИДЕО)

0

Александар Вучић је управо изјавио да је потребно да овакво стање и да у кућама седимо од 21 до 28 дана. Он је такође напоменуо да у Европи лажу да ће тако велике паре да упумпају у привреду као санацију последица.

– Ми нећемо да причамо бајке. Одакле им те паре да упумпају. Лажу. Ми нећемо да смањујемо пензије и плате – рекао је Вучић, али је напоменуо да неће да покрива ионако пропале фирме по Србији.

Председник Србије Александар Вућић изјавио је да је трећа жртва преминула у Србији од коронавируса.

Он је рекао да је се ради о старијој особи. У питању је жена стара 60 година у КБЦ Драгиша Мишовић која није имала тешку клиничку слику.

Председник Вучић је најавио нове мере које ће бити донете у Србији поводом коронавируса.

„Кренућемо на масовна тестирања, очекујте да она почну за око 48 сати. Имамо довољно тестова за првих пар дана, а у међувремену ћемо добити још тестова“, рекао је Вучић.

Он је објаснио и зашто се нове мере предузимају.

„То је као кад имате гангрену на нози и сваки дан успешно одсецате по милиметар гангрене, а она се шири. Зато је циљ да обухватимо што више људи. Када то урадимо захватићемо део готово здравог ткива. Када то урадимо, организам ће бити здрав. „, објаснио је Вучић

Он је истакао да стручњаци из Кине не сматрају да треба продужавати полицијски час, али да је неопходна дисциплинованост код грађана.

„Само од нас зависи. Ако не будемо дисциплиновани никада неће бити крај“, рекао је Вучић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!