Влада Србије увела нове мере: Привремено забрањен улазак држављанима ових земаља

0

Влада Србије донела је нове мере како би се спречило ширење корона вируса у нашој земљи

Како се наводи у саопштењу Владе Србије, донета је одлука да се страним држављанима појединих земаља привремено забрани, односно ограничи улазак у Србију.

– Ради заштите од уношења заразних болести на територију Републике Србије, страним држављанима који долазе из Републике Француске, Савезне Републике Немачке, Републике Словеније, Републике Аустрије, Краљевине Шпаније, Републике Грчке и Швајцарске Конфедерације надлежни органи привремено ће забранити, односно ограничити улазак и кретање – наводи се у саопштењу.

Наводи се и да привремена забрана уласка у Србију остаје за стране држављане који су боравили у Народној Републици Кини, Републици Кореји, а прецизирано је да се она односи искључиво на особе које су боравиле у провинцији Хубеј Народне Републике Кине, граду Дегу и провинцији Северни Гјонгсанг Републике Кореје.

Лука је маскиран и са пиштољем у руци покушао да опљачка девојку, она му препознала глас
– Такође остаје на снази забрана привременог уласка у Републику Србију за стране држављане који су боравили у Италији, Исламској Републици Иран и Румунији – наводи се у саопштењу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!