Влада Србије: Сведоци о нападима емиграната; снажна порука Вучићу и Сорошу

0

И поред медијског мрака и немогућности да се у медијима са националном фрекфенцијом каже било шта о протесту против емигрантског насиља, на скупу испред Владе Србије је присуствовало око 1.500 људи, да би у протестној шетњи тај број нарастао и на неколико хиљада.

Говорници су испред Владе Србије послали снажну поруку режиму Александра Вучића и Џорџу Сорошу и његовим медијима и НВО.

Присутнима се прво обратио Дејан Петар Златановић, главни и одговорни уредник портала „Србин инфо“.

– Овде данас нема РТС-с, али је зато дошла мађарска државна телевизија, па чак и државна телевизија из Сарајева. Нема ни Н1, ни такозваних слободних медија.

За њих није вест ни када тајкуни покрадају своју земљу, ни када мигранти избоду младића испред Битеф театра у Београду. Они о том случају извештавају да је Србин напао Србина. Баш због тих медија, данас нас је овде тек нешто више од хиљаду, уместо да нас је сто хиљада. Али, овде је хиљаду Спартанаца, који ће распилити пламен истине!

Да им сто пута Вучић и Сорош дају паре, неће успети да сакрију истину!

Овде су угрожени сви грађани Србије, без обизра на то да ли су Срби, Бошњаци, Мађари… Зато све позивам да у свом месту организују народне патроле ако то буде било потребно – рекао је између осталог Златановић.

Окупљенима су се затим обратиле жртве емигрантског насиља, које су оповргле лажу режимских и прозападних медија, да нико није нападнут.

– Емигранти су ме напали и опљачкали на банкомату. Шипком су ми поломили колено. Опоравак ће бити веома дуг, а велико је питање да ли ће се икада опоравити. Од свих људи у близини, једино ми је Илија, који се налази поред мене, притрчао и помогао. Други су окретали главу. Полиција је касно дошла

Радим у центру Београда, причао сам с многим мигрантима. Део њих су добри људи, али су ми многи рекли да су бивши џихадисти. А наша власт говори да је то ОК.

Не мрзим никог, сретао сам и нормалне мигранте, али су у мањини. Наша власт им је отворила врата и дозволила да раде шта хоће – рекао је Ненад Савић, који се на бину попео са штакама после напада који је преживео.

Како је нападнута, испричала је и самохрана мајка Наталија Рангелов из Пирота.

– Као таксиста сам возила мигранте 21. новембра прошле године. Њих тројица су ми прво запалили косу. Зауставила сам ауто од страха. Изашли су из аута, а један од њих је покушао да ме пољуби, одгурнула сам га, почео је да ме псује, вукао за косу. Почела сам да вриштим и некако успела да позовем полицију. Тужилаштво је рекло да нема елемената за кривично дело. Како да се осећамо безбедно? – рекла је Наталија.

Ненад Станић, ратни ветеран, је истакао да је ова власт, баш као и све претходне, доказала да је неспособна да се бави народом.

– Спрема нам се џихад, не можемо да верујемо министрима који ни војску нису служили. Не можемо да верујемо ни и у ову педерску власт. Нећемо дозволити да нам они васпитавају децу. Никаквим политичким партијама не припадамо, позицији и опозицији, само народу.

Проблем је у смрдљивом РТС-у. Наши хероји умиру у беди, а о њима РТС ћути, баш као што ћути и о мигрантима – нагласио је Станић.

Драган Пилиповић, дипломирани политиколог поручио је окупљенима да се не плаше НВО и њихових тужби.

– Комесаријат за избеглице каже да емигранти нису напали ни једну жену у Србији. Ругају се жртвама – рекао је Пилиповић, а затим прочитао имена жена које су биле жртве емиграната у Србији.

Иницијатор народних патрола Дамњан Кнежевић каже да их медији називају да су фашисти само зато што желе безбедне улице у Србији.

– Не да медији, власт и НВО не причају о злочинима емиграната, него су чак и претили жртвама насиља да не смеју да говоре о томе, јер ће у супротном да их одстране са посла.

Докле ће да прете народу да гласа и за кога да гласа!? Докле ћемо то да трпимо?

Многе злочине по Европи су урадили они који су боравили на територији Србије. А испада да смо ми, грађани ове земље, државни непријатељи.

Вучић је рекао да ће мигранти да нам поправе наталитет. С ким ће Вучићу они да повећавају наталитет, када међу њима нема жена, већ само војно способних мушкараца?

Док се у Француској уједињује левица и десница у жуте прслуке и захтевају да се зауставе емигранти, овде и велики део опозиције бежи од ове теме.

Шта ћемо да радимо ако стигну стотине хиљада бивших ратника ИСИС, који надиру у Грчку – пита се Кнежевић и најављује. – Пред њихове издајничке изборе ћемо се опет овде окупити!

Шта су још говорници поручили на протесту, погледајте у ВИДЕО прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!