ВЕТЕРАНИ: Вучић нас је слагао, радикализација протеста сутра у 9 испред Скупштине!

0

Ратни ветерани у понедељак, 24. фебруара, ће радикализовати протест, а окупљање је заказано за 9 часова испред Народне скупштине Србије, у којој ће почети расправа о усвајању Закона, који, како истичу, легализује понижење и уништење свих хероја који су бранили Србију током сукоба с краја прошлог века.

– Вучић нас је директно слагао. Такође, и министри и секретари Затои испред платоа Скупштине од 9 часова крећемо у одлучујући протест и остаћемо до краја док се наше питање не реши.

Сви који подржавају српске хероје, који нису лажне патриоте које само лајкују по Фејсбуку и Јутјубу, имају позив да дођу овде и подрже ратне ветеране, који протестују већ 144 дана.

Предлог Закона је уз подршку паразитских удружења предат на разматрање у Скупштину. Скандалозан је – поручују ветерани и истичу да свако добронамеран може да им се придружи.

Они су, између осталог, затражили да сви они који су дезертирали и побегли од војне обавезе не могу да обављају јавне функције, а осудили су и потез Владе Србије, која је непријатељској Албанији доделила два милиона евра, док српски хероји скапавају као социјални случајеви, омражени и заборављени.

Шта су још поручили српски хероји погледајте у ВИДЕО прилогу горе.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!