Велики временски преокрет, стиже невреме: Вечерас први на удару ови крајеви…

0

За сутра је у Србији најављено наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином, уз појачан северозападни ветар

За сутра је у Србији најављено наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином, уз појачан северозападни ветар.

Ilustracija: Deposit photos/MrTwister

Већ вечерас ће у северозападним крајевима прво уследити захлађење праћено ветром и кишом и то у Сомбору и околини.

У Београду ће, према прогнозама „Акуведер“, у недељу бити облачно, са температуром од 12 до 18 степени. Пљускови се очекују око 6 ујутру и трајаће пар сати. За период између 11 и 12 сати најављена је киша са грмљавином, као и касније током послеподнева.

У Новом Саду температура ће се кретати од 12 до 20 степена. Киша је најављена, као и у Београду, ујутру око 6-7 сати ујутру. Око 10 сати киша ће падати са грмљавином, а краткотрајна киша најављена је и у каснијим послеподневним сатима. Око 17 сати најављено је променљиво сунчано време.

На Хоргошу никад празније: Овако изгледа улазак и излазак из земље после отварања граница
У Нишу је за недељу најављено променљиво сунчано време у јутарњим сатима. Киша са грмљавином очекује се око 11 и 14 сати. Послеподне се најављено облачно време. Температура ће се кретати од 9 до 18 степени.

У Неготину ће након променљиво сунчаног времена, око 10 сати падати киша са грмљавином. Краткотрајни пљускови су најављени још неколико пута у току сутрашњег дана. Температура од 10 до 18 степени.

Пљускови су у Ваљеву најављени за 5 сати ујутру и према прогнози киша ће падати нартедних неколико сати. Краткотрајна киша пропраћена грмљавином очекује се још неколико пута у тогу дана. Разведравање и променљиво сунчано време најављено је за 19 сати. Минимална температура за сутра је 11, максимална 16 степени.

У Новом Пазару најављено је да ће јутро бити углавном променљиво сунчано. Послеподне наоблачење, а краткотрајни пљусови са грмљавином најављени су за 13 и 16 сати. Температура ће се кретати од 9 до 16 степени.

Краткотрајна киша са грмљавином најављена је у Крагујевцу за 9 сати ујутру, као и још неколико пута током дана. Разведравање се очекује око 18 сати. Дневна температура од 8 до 14 степени.

Крајем дана са северозапада разведрвање.

Од понедељка до четвртка свеже

Од понедељка до четвртка променљиво облачно и свеже за ово доба године, повремено са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, углавном средином дана и после подне, уз појачан северозападни ветар. Максимална температура у већини предела биће око 20 степени.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!