Прочитај ми чланак

ВАНРЕДНА ВЕСТ Златановић позван у СБПОК због „извоза српског оружја у Украјину“?!

0

Главни и одговорни уредник портала Србин.инфо, Дејан Златановић, позван је од стране полиције на информативни разговор и то у УКП СБПОК (Управа криминалистичке полиције - Служба за борбу против организованог криминала), у својству грађанина и у циљу прикупљања информација о, како се наводи у позиву: извозу српског оружја у Украјину.

Разговор ће се обавити у уторак 5. јула у 12 часова у седишту УКП СБПОК, а Златановић се поводом овога обратио јавности у видео прилогу.

Позив је уследио након објављивања видео прилога на јутјуб каналу Србин.инфо у којем је снимљено како украјински војни авион утоварује српска борна кола на нашем аеродрому.

И поред тога што смо дошли до сазнања да је оружје утоварено у украјински авион, али нисмо тврдили да је товар намењен оружаним снагама Украјине (иако би то могло да се претпостави с обзиром на то да цела Европа наоружава Кијев), у позиву МУП на информативни разговор експлицитно је наведено да је  „српско оружје извезено у Украјину“?!?

Више о овоме погледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!