Прочитај ми чланак

Вакцинисао се а сад КРВАРИ ИЗ УШИЈУ! Кристијан – корона промотер осетио последице!

0

Чини се да смо дошли до неке врсте краја, макар када је реч о држави и државним медијима који промовишу ковид хистерију већ две године.

После “врсних” глумаца, певаљки, спортиста и наравно политичара са свих страна, након Карлеуше и остале свите кризни штаб је остао без промотера који би могли да “мотивишу” грађане да остану “одговорни”, да се вакцинишу без обзира што се најављују нове вакцине против новог соја “Омикрон”.

Или више нико не жели да промовише неки производ који не функционише или је у питању нешто друго али доказ да све мање људи подиже рукав јесте тај да смо дочекали као друштво да на одговорност позива неко ко долази из криминалног друштва.

Тако је, добро сте прочитали, у најновијем укључењу уживо, Кристијан Голубовић неко кога познајемо сви и за кога сви знамо снимио је себе у “исповести” те навео како се заразио короном и како само он уме, описао је своје стање те позвао на одговорност.

– Нисам носио маску, прилазило ми је преко стотину људи дневно, грлили се поздрављали се, сликали се, интеракција, добио сам корону – рекао је Кристијан.

– Крварим на лево уво, синуси су тотално упаљени, пред запаљењем сам плућа. Не могу да вам објасним, осећај када кашљете или кијате, као да вам је метак погодио мишић или кост – рекао је Голубовић те напоменуо да здравље нема цену и позвао људе да буду одговорни

Голубовић је након изласка из ријалитија у месецу Августу, рекао да је вакцинисан па се поставља прво питање које гласи…

Како је могуће да је човек у овако лошем стању, да није већ “омикрон” а друго питање је озбиљније: Зар стварно нисте имали неког другог да анимира друштво?

Рекли су му да ће се заштити уколико се буде вакцинисао, што је он урадио али нису му рекли да ће после два три месеца да крвари из ушију.