Прочитај ми чланак

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Бахати локални одборник малтретира баку нашег глумца

0

Глумац Аммар Мешић објавио је на свом Твитеру узнемирујући снимак из Пријепоља, на којем се види да локални одборник и власник путарског предузећа Бахрија Бегановић Лутка, иначе познати насилник из тог града, малтретира и узнемирава жене на улици које су се окупиле како би зауставиле нелегалну градњу.

„Ово је моја баба! Мој херој!!! Која се бори против нелегалне градњеу Пријепољу! А власт у Пријепољу наравно да ћути!“, написао је уз видео снимке и поделио на Твитеру поносан унук.

На снимку се види Лутка који насилно гура две старије жене, од којих је једна бака познатог глумца, те им не дозвољава да пређу на другу страну улице. Цео догађај документује неименована жена која више „Срам Вас било, силеџијо“, а Лутка узвраћа псовкама и прозивкама.

У једном тренутку прети и жени која снима те је видно агресивно позива да му се приближи.

Жена коју је гурао, с друге стране, у неколико наврата је кренула да виче како би дозала помоћ.

„Насилник Лутка Бегановић, а иначе одборник у скупштини општине Пријепоље, малтрерира старију жену, моју бабу. Ја вас најљубазније молим да поделите овај видео да успемо да дођемо до јавности и решимо проблем нелегалне градње“, написао је Мешић на Твитеру.

Снимак можете погледати у наставку.

Бегановић је одборник у локалном парламенту и власник познатог путарског предузећа у Пријепољу.

Поједини локални медији га повезују са криминалом и негеланим радњама. У једном од текстова који је објављен на сајту „Санџак Хабер“, наводи се да је он „човек јачи од радничких права и закона“, те да је познат као неко ко „малтретира раднике“.

Исти сајт наводи да је имао добре конекције и односе са Милошевићем и властима из 90-их година.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!