Прочитај ми чланак

УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО Вучићева полиција брутално приводи: „Упомоћ не ударајте ме“!

0

Корисници друштвених мрежа објавили су на Инстаграму снимак забележен на Новом Београду, на ком се, по свему судећи, види привођење једног мушкарца који је узнемирио сведоке.

Како је аутор видеа објавио, „непрофесионално хапшење“ догодило се на Новом Београду, код Мека.

– Полицијски ауто је зауставио возило у реду, голф марке, човек је возио стару мајку код лекара. Полицијски службеник га је легитимисао, човек је био незадовољан и питао их да ли имају нешто друго да раде, а не њега да легитимишу. Чула сам да живи у тим околним зградама и жалио се на навијаче и да полицију иначе, што на ургенцијама њих постројавају исти ти навијачи, а да не раде оно што би требало – наведено је у објави.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)

На снимку се може видети како два млађа полицајца покушавају на силу да угурају мушкарца у аутомобил, чује се како мушкарац запомаже: „Упомоћ, не ударајте ме“, а онда и како припадници МУП успевају да га угурају у полицијско возило.

Догађај се одиграо на Божић, тако да је кориснике мрежа додатно узнемирио начина на који се полицајци опходе према особи коју желе да приведу.

– Људи бре, полако, шта радите то – узвикнула је ауторка снимка која је желела да прискочи у помоћ мушкарцу и старијој жени.

Полиција се овим поводом није оглашавала.