Умало сукоб комуналаца и грађана због јагода (ВИДЕО)

0

Друштвене мреже у Србији узавреле су када се појавио снимак сачињен на Чукаричкој падини, где су се поједни грађани побунили када је комунална милиција уз пратњу полиције покушала да узме робу уличним продавцима, због чега су је револитрани продавци бацали на асфалт, у намери да спрече "комуналце" и инспекцију.

Снимак који кружи не приказује сам тренутак када су улични продавци, које је инспекција у пратњи комуналне милиције затекла у уличној продаји, покушала да спречи, али су продавци бацили робу не желећи да им се преда. Наиме, радило се о неколико гајби јагода.

Снимак показује тренутак када је једна суграђанка револитрана самим чином бацања јагода, почела јавно да негодује да прекину такво понашање, рекавши да је то нечији труд и зној, и да продавце оставе на миру. У том тренутку њој је пришла полицајка која је првп покушала да је умири, а онда је дошло до краће расправе, где је суграђанка понављала:”хоћеш да ме хапсиш”.

Убрзо се око ње окупио већи број људи, од којих су неки, који се на снимку не виде, рекли да су продавци сами бацили робу, јер нису хтели да им инспекција ту робу отме.

“Овај што продаје је бацио јер су кренули да му отимају”, рекла је једна жена, да би се затим један мушкарац убацио са коментаром:

“Он се овде циганише за једну црвену”.

“Молимо вас, пустите нас да радимо”, рекао је вероватно један од тржишних инспектора, да би му жена узвратила:

“Срам вас било, да ли је вас оставио без посла, хлеба, људи што дозвољавате”, викала је жена после чега се снимак прекинуо.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!