Прочитај ми чланак

Улцињ – повратак у будућност: Нову дочекују 200 година раније (ФОТО)

0

Сви сте сигурно гледали макар један део филмске франшизе “Повратак у будућност”.

Данас смо доживели и реалну манифестацију чувеног филмског блокбастера из осамдесетих година прошлог века.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Подгорички времеплов (@podgoricki_vremeplov)

Данас смо доживели и реалну манифестацију чувеног филмског блокбастера из осамдесетих година прошлог века. Улцињ је ових дана отишао скоро два века унапред и уместо 2022. дочекује 2202. годину.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Подгорички времеплов (@podgoricki_vremeplov)


Наиме, онај ко је постављао новогодишњу декорацију на кружном току у овом црногоском граду очигледно је био мало збуњен, па је обрнуо места двојке и нуле. Због ове грешке Улцињ је на друштвеним мрежама постао предмет подсмеха. “Ја живим у будућност, зато сам у Улцињ”, „У међувремену, Улцињ зајебо Блејд Ранера“, „Добродошли у будућност“, „Улцињ срља у 23. век“, само су неки од бројних коментара на друштвеним мрежама, нама на радост и весеље. Улцињ је ових дана отишао скоро два века унапред и уместо 2022. дочекује 2202. годину.

Наиме, онај ко је постављао новогодишњу декорацију на кружном току у овом црногоском граду очигледно је био мало збуњен, па је обрнуо места двојке и нуле.

Због ове грешке Улцињ је на друштвеним мрежама постао предмет подсмеха.

“Ја живим у будућност, зато сам у Улцињ”, „У међувремену, Улцињ зајебо Блејд Ранера“, „Добродошли у будућност“, „Улцињ срља у 23. век“, само су неки од бројних коментара на друштвеним мрежама, нама на радост и весеље.