Прочитај ми чланак

Уједињена опозиција народу: Подржите сељаке кад дођу са тракторима у Београд…

0

Павле Хеђеши, потпредседник синдиката „Слога“ и одборник у Скупштини града је изјавио да је “Слога” тражила пријем код Александра Шапића како би причали о мобингу који се дешава у београдском ГСП-у, али да још нема одговора. Поставио је питање „Када ће Александар Шапић почети да ради свој посао?“. Такође, замолио је Београђане да имају разумевање за пољопривреднике уколико дођу у Београд и блокирају град јер они нас хране, а заиста имају велики проблем.

Одборничка група “Уједињени” захвалила се свим грађанима који су до сада учествовали у акцији, и позвали их да наставе са пријавама проблема и обрате се на телефон: 063/7384577 или путем e-mail: [email protected]

Одборничка група „Уједињени“ (ССП-ПСГ-ПРЕОКРЕТ-СЛОГА) је доставила данас више од 40 одборничких питања прикупљених у акцији „Београђани се питају“.

„Нажалост, Београд је пун проблема и живот је врло отежан из разлога што градске власти не решавају ништа годинама.” закључила је Ана Гођевац, потпредседница градског одбора Странке слободе и правде Београд и одборница у Скупштини града, приликом предаје одборничких питања. Истакла је да су се институције одродиле од грађана и да грађани имају осећај да немају коме да се обрате и да сваки “моћник” може да ради шта му “падне на памет”, а да грађани то морају да трпе. Циљ одборничке групе „Уједињени“ је да се стане на пут таквом понашању, да се пробуде институције, као и да се институције приморају да ове проблеме реше у року.

„Очигледно је да ова власт нема слуха за проблеме грађана. Зато ћемо ми бити глас грађана у институцијама. Уједно, ово је и прилика градске власти да напокон чује оно што им грађани поручују и почну да раде у њиховом интересу“ истакао је Александар Радоичић, одборник и члан председништва Покрета слободних грађана.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!