Ухапшен још један осумњичени педофил: ДОКТОР судске медицине обљубио девојчицу

0

У претресу осумњиченог стана и викендице на Рибарском острву у Новом Саду одузети су му таблет, рачунар и мобилни телефон које користи, сазнајемо из извора блиских истрази

Доктор судске медицине Ш.Т. из Новог Сада ухапшен је због сумње да је обљубио дете.


Осумњицени Ш. Т. је у периоду од 2018. године до данас у више наврата када је сада дванаестогодишња А.М.Ш. долазила код њега, приморавао девојчицу да му додирује гениталије, а он јој је за узврат давао новац.

У претресу осумњиченог стана и викендице на Рибарском острву у Новом Саду одузети су му таблет, рачунар и мобилни телефон које користи, сазнајемо из извора блиских истрази.

Незванично сазнајемо и то да је реч о познатом новосадском примаријусу доктору који је 2009. године већ био осуђен годину дана са условом од пет година због недозвољених полних радњи.

Осумњиценом Ш.Т. је одређено задржавање до 48 часова.

Вест о хапшењу потврдио је Игор Јурић, оснивач Фондације „Тијана Јурић“.

„Данас је у Новом Саду ухапшен познати лекар судске медицине који је у више наврата сексуално узнемиравао и злостављао девојчицу. Настављамо борбу, до последњег педофила у Србији“, написао је Јурић на Твитеру.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!