Прочитај ми чланак

У среду протест радника ЈП „Пошта Србије“

0

Синдикат радника поште Слога одржаће протест, сутра, у среду 28. септембра, са почетком у 14:30 часова на платоу испред главног улаза у ЈП "Пошта Србије", у Таковској број 2, у Београду - наводи се у саопштењу синдиката Слога које преносимо у целости.

Њиховом позиву, који су упутили према четири синдиката који редовно учествују у преговорима са пословодством, одазвали су се синдикат Солидарност и Самостални синдикат поштанских радника и потврдили учешће у предстојећем протесту.

FOTO: Printscreen

Фото: принтскрин

 

Циљ окупљања је указивање на тежак материјални положај запослених у ЈП „Пошта Србије“.

FOTO: Printscreen

Фото: Принтскрин

 

– Имали смо добру вољу да многобројне проблеме радника поште решимо мирним путем за преговарачким столом, међутим, надлежни се нису удостојили да одговоре на наше оправдане захтеве, нити усмено, нити писано, а правду ћемо, као и увек, потражити на улици. Захтевамо хитну исплату нераспоређеног дела добити за 2021. годину и трајно повећање плате за најмање 20 одсто, почевши од септембарске зараде!

Радимо напорно и поштено – захтевамо плате достојне човека!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!