У Србији ће ВЛАДАТИ ЛЕДЕНИ ДАНИ! Познато време до Српске нове године

0

У целој Србији од јутрос темепратуре су испод нуле, што је узроковало и стварање поледице у већини градова широм наше земље.

Према подацима РХМЗ-а у планинским пределима, а посебно на Копаонику, очекује се провејавање слабијег снега. У Београду је тренутно два степена испод нуле, док је у Новом Саду чак минус 6.

У градовима на југозападу наше земље температуре су још ниже и иду чак до минус 10. На Копаонику је овог јутра уз слаб снег била присутна и темература од минус 12.

Током целог дана дуваће слаб и умерен ветар, на планинама повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура кретаће се од -5 до -1, а највиша од -1 до шест степени.

У Београду се очекује слаб и умерен, северни и северозападни ветар, а најнижа температура биће од -5 до -3, а највиша око два степена.

Пробијени снежни наноси на Голији

Радници и машине предузећа за путеве из Краљева пробили су данас снежне наносе до готово свих кућа и у засеоцима села Рудно на краљевачкој страни Голије. Посао им је отежавао јак ветар који је правио снежне спрудове више од једног метра.

У Србији се данас ујутро очекује слаб мраз, а током дана на северу Србије и у Неготинској крајини претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно време.

Наредних дана – јутра хладна

Према изгледима за наредних седам дана, до 13. јануара, јутра ће бити хладна, са слабим и умереним мразем и маглом местимично, а током дана мало и умерено облачно, с дужим сунчаним периодима и суво уз постепени пораст дневних температура, посебно у другој половини седмице.

Само се у току ноћи између среде и четвртка на северу Србије очекује пролазно наоблачење, понегде са слабом кишом.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!