Прочитај ми чланак

Тужна судбина, ко је младић који је синоћ страдао у Београду: Михајло (26)

0

Пешак Михајло Л. (26) из Чачка погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Булевару краља Александра када је на њега и девојку В. Л. (24) налетео "ауди А3" којим је управљао М. Н. (23)

У језивој саобраћајној несрећи која се догодила око 21 сат у Булевару краља Александра у Београду тешке повреде, у виду прелома, задобила је девојка В. Л. али и возач аудија М.Н., који је ноћас, како је Курир рано јутрос већ писао, приведен и задржан у полицији.

Фото: Printskrin/Facebook

 

Возач аутомобила након несреће и указане помоћи приведен је и задржан у полицијској станици 48 сати и против њега ће бити поднета кривична пријава, због сумње да је починио Тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Како се незванично сазнаје, сумња се да се саобраћајна несрећа догодила када је возач аутомобила током претицања возила, које се кретало испред њега, изгубио контролу над возилом.

– Аутомобил се кретао Булеваром краља Александра ка Устаничкој улици. Непосредно пре језиве трагедије он је претицао возило које се кретало испред њега. Претпоставља се да је изгубио контролу над возилом и када је покушао да се врати у своју траку покупио је младића и девојку на пешачком – каже извор из истраге.

Он додаје да је након ударца у пешаке „ауди“ излетео ван улице, ударио у паркирани аутомобил али у стубиће и зид поред пута. Михајло је настрадао на месту незгоде. Очевици кажу и да је младић који је возио „ауди“ након несреће био потпуно ван себе.