ТРУДНИЦИ ПОЗЛИЛО: Избацили су ме из болнице као кера! РЕКЛИ СУ МИ СНАЂИ СЕ (ВИДЕО)

0

„Овде су ме као кера избацили, да се сналазим како знам и умем. Ово је страшно ово је брука и срамота“…

Душан Стевановић из Београда, контактирао је наш портал и доставио нам видео снимак на коме се види трудница у шестом месецу тудноће која чека испред болнице Народни фронт у улици Краљице Наталије, иако јој је синоћ позлило и хитно је била пребачена на ВМА, а затим у Народни фронт морала је да напусти болницу, а да ситуација буде још гора није код себе имала новца, а са истрошеном батеријом на телефона никога није могла ни да контактира.

Градски превоз у Београду је укинут, а повремено градом возе ВАНРЕДНЕ ЛИНИЈЕ, ипак у аутобусе се улази само уз посебну дозволу, па је тако Београђанка остала потпуно сама, без новца на потпуно другом делу града.

Ево како је изгледао разговор:

-Отпуштена сам са Клинике и хитно су ме одвезли ноћас на ВМА, па после сам била на инфективној, па сад пошто сам трудница у Народном фронту рекли су ми да се снађем, да зовем такси. Ја немам нити телефон нити новац, не знам како да се вратим кући.

-Где треба да идете (Душан Стевановић)

-На Петлово Брдо

-Јел сте размишљали да позовете полицију или некога пошто се хвале…

Немам одакле ни да позовем, испразнила ми се батерија на телефону

-Да зауставимо можда заједно. Шта мислите о томе?

Хајде, ако хоћете да ми помогнете

-А шта се дешавало, можете да ми кажете шта се дешавало све?

-Трудница сам, шести месец трудноће и 3 недеље имам кашаљ и имам нападе гушења, тако да сам ноћас превезена на ВМА и са ВМА на инфективну, где су урађени тестови, па пошто сам трудница пребацили су ме до Народног фронта и овде су ме као кера избацили, после прегледа, да се сналазим како знам и умем.

Ово је страшно ово је брука и срамота – рекла је револтирана жена.

-Сад ћемо да питамо некога да видимо да ли неко иде у том правцу да замолимо, мада се људи и плаше да будемо реални.

Како Душан Стевановић каже, питали су 4 аутомобила и нико није хтео да превезе жену у невољи, да би један таксиста из прве прихватио да је пребаци до Петловог брда.

Највећи проблем је што жена није могла да предвиди да ће бити пребацивана из једне болнице на другу, па ће завршити са Раковице у самом центру града, у кругу двојке.

„Ако госпођа нема у тешким сутацијама помоћићемо нашим суграђанима то нам је најмање што можемо да учинимо“ рекао је један Београдски таксиста.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!