Три РАДНИКА ПОШТЕ у Нишу ЗАРАЖЕНО: Стручњаци дезинфиковали зграде, раде скраћено

0

Лекар који је примио станарку са сумњом на корону рекао нам је да дезинфикујемо цео улаз, што смо и учинили

Радница главне поште у Нишу има вирус корона, незванично сазнајемо. Улаз у њену зграду у центру града јуче поподне био је блокиран.

Foto: printscreen/youtube

– Лекар који је примио станарку са сумњом на корону рекао нам је да дезинфикујемо цео улаз, што смо и учинили. Жену са сумњом на вирус су пребацили у болницу – рекла је „Новостима“ Радица Ђ. управница зграде.

Како смо незванично сазнали, полиција је привремено забранила улазак и излазак из зграде где је радница поште живела.

За још троје радника поште, и то у насељу Дурлан у Нишу, сумња се да су заражени. Пошту у Књажевачкој улици у среду су стручњаци дезинфиковали, а према незваничним информацијама заражен је један поштар и једна радница. Пошта у којој раде јуче је била затворена. На вратима је стајало обавештење да пошта неће радити до даљег, али не и образложење зашто је затворена. Како смо накнадно сазнали, пошта ће наредних дана радити скраћено.

Нишлије које живе у близини поште су се данас повукли у своје станове и примећено је да се мање излазе из својих домова.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!