• Почетна
  • ДРУШТВО
  • ТРЕНУТАК УЖАСА на Зрењанинском путу: Судар толико силовит да су оба аутомобила…
Прочитај ми чланак

ТРЕНУТАК УЖАСА на Зрењанинском путу: Судар толико силовит да су оба аутомобила…

0

Београдска полиција ухапсила је у Борчи Дениса С. (23) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело непружања помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди.

Сумња се да је он прексиноћ око 21.20 часова учествовао у саобраћајној незгоди на Зрењанинском путу, након чега је побегао са лица места.

На друштвеним мрежама у међувремену се појавио снимак тачног тренутка силовитог судара на Зрењанинцу, на путу за Палилулу, који је угасио један живот.

Подсетимо, у судару два аутомобила тешко су повређене четири особе, од којих је једна подлегла повредама у болници. Накнадно је лекарску помоћ затражио и Д. С., коме су констатоване лаке телесне повреде.

Подсетимо, после извршеног увиђаја и узетих изјава од учесника и прегледа надзорних камера, тужилаштво је закључило да је саобраћајну незгоду изазвао возач аута који је започео полукружно окретање, а да се претходно није уверио да то може безбедно да уради, тачније да не угрози друге учеснике у саобраћају.

С обзиром да је тај возач данас преминуо у Ургентном центру, тузилаштво је наложило да се достави детаљан извештај, након чега ће се одлучити да ли ће се предузимати још нека доказна радња.

Потом ће бити донета и одлука да ли се у радњама осталих учесника евентуално стичу елементи неког кривичног дела, о чему це јавност бити обавештена.