ТЕРОР НАД ХЕРОЈИМА Искључили им воду у протестном кампу, не дају им ни тоалет!

0

Како Србин.инфо сазнаје од ратних хероја и ветерана, који недељама протестују испред Председништва тврдећи да им држава ускраћује елементарна права укључујући и право на адекватну медицинску помоћ и помагала, од пре неколико дана им је искључена и вода на ЈЕДИНОЈ чесми у парку?!

Хероји са Кошара, Паштрика и других ратишта не мисле да је у питању квар јер оближња фонтана има воду, а такође власт не жели да им постави ни један монтажни тоалет (које без проблема и у великом броју поставља на свим митинзима и на другим догађајима), под изговором да би тај један тоалет „нарушавао изглед парка“.

Због недостатка монтажног тоалета, хероји и ратни инвалиди (без ноге, са штакама, у колицима…), који протестују 24 сата у импровизованим шаторима, морају да дању и ноћу иду у удаљени тоалет у гаражи и том приликом силазе низ велики број стрмих степеница, а потом се и пењу.

Србин.инфо подсећа да је након Бир феста (фестивала пива) овог лета, десетине монтажних тоалета у парку стајало дуже од месец дана НАКОН завршетка догађаја јер они очигледно нису нарушавали естетику…