ТАЈНИ СНИМАК: „Ђес ба“ СНС директор Дома здравља у Београду терорише запослене!

0

Кориснике друштвених мрежа шокирао је тајни снимак, на којем се чује како директор Дома здравља у општини Палилула Александар Стојановић терорише, прети, вређа и мобингује запослене на састанку.

По узору на свог врховног јарана из Чупуљића, Стојновић се са „ђес ба“ акцентом бахато понашао према запосленима у једној од централних београдских општина.

(ТАЈНИ СНИМАК)-Члан ГО СНС Александар Стојановић теророрише раднике дома здравља Палилула.

(ТАЈНИ СНИМАК) Члан ГО СНС Александар Стојановић директор у Дому здравља Палилула прави спискове за отпуштање НЕПОДОБНИХ и наставља терор над здравственим радницима дома здравља Палилула.

Posted by Игор Д. Јакшић ЖИВИ ЗИД-Народна Јака Србија Председник on Субота, 18. јул 2020.

„Има вас вишка, а има их дупло више на бироу који траже посао. За све што се буде десило: даћу отказ. Довољно је само да кажем Лончару, за 15 дана ћу вас све изротирати“, казао је др Александар Стојановић, в.д. директора Дома здравља „Др Милутин Ивковић“ на Палилули, у обраћању особљу.

– Што се тиче службе, нисам задовољан. Докторка је добра жена, домаћица, добар доктор, али није руководилац. Она вас не може да вас обузда, ја ћу да вас обуздам – рекао је Стојановић на почетку обраћања, док је неко од присутних снимао његово излагање које је у виду аудио снимка обишло друштвене мреже и изазвало гнушање грађана.

– Сви ћете променити радно место, неко у Борчу, неко у Крњачу. Ко год буде коментарисао, завршиће на бироу. Тамо их има на тоне, не могу да се одбраним колико зову. Био сам јасан, ово је последње упозорење, послаћу вас у Крњачу – наставио је са претњама, да би потом омаловажио физиотерапеуте, рекавши да то не рачуна у медицину.

– Што се тиче физиотерапеута, ја бих то избацио одмах напоље, то је за мене медицина нула – дрекнуо је Стојановић.

Један од запослених који се није сложио са излагањем в.д. директора, није остао равнодушан упозоривши на Стојановићево понашање. Овај му је потом одбрусио: „Пиши га, иде у понедељак у Крњачу, одмах. Немој да му се ја враћам овде“.

Када му је дотични медицинар рекао да се већ наслушао претњи како директор има људе који ће са њим „да заврше ван дома здравља“ и да је случај пријављен полицији, Стојановић му је рекао да је неодгојен и да није имао ко да га васпита, упркос томе што му је запослени рекао да нема родитеље.

Како је све изгледало, послушајте у аудио прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!