Сви за Зрењанин – За нашу земљу, воду и ваздух

0

У суботу, 12. јуна 2021. године у 12.00 часова (подне) испред комплекса „Линг Лонг“ у Зрењанину биће одржана конференција за медије групе странака, покрета и удружења, заједно са представницима локалних удружења и еколошких активиста, у вези са пословањем ове компаније у Србији.

Конференцију за медије заједнички организују: Покрет Ослобођење, Народна странка, Странка слободе и правде (ССП), Покрет Двери, Покрет Слободна Србија (ПСС), Демократска странка (ДС), Покрет за преокрет, Покрет „Буђење“, Покрет уједињених фантома (ПУФ), Битка за Кошутњак, Заштитимо Јадар и Рађевину, Покрет 6. октобар и Народни слободарски покрет (НСП). Поред тога, очекује се присуство великог броја заинтересованих грађана. 

Током конференције ће бити постављена питања у вези са нелегалним поклањањем око 100 хектара плодног пољопривредног земљишта кинеском инвеститору, неиспитаним утицајем ове фабрике на животну средину и загађење, као и проблемом нетранспарентности целог пројекта, што укључује и малтретирање локалних активиста и представника медија од стране обезбеђења компаније.

Позивамо Вас да заједно покажемо јединство за очување наше земље.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!