СВЕДОЧЕЊЕ ГУРОВИЋЕВЕ СУПРУГЕ: Толико ме је тукао да је сломио руку

0

Породично насиље... Тања Гуровић испричала да ју је супруг Милан, који је ухапшен због породичног насиља, пре два месеца тако јако ударао песницом у главу да је завршио у гипсу.

Мој супруг и ја већ годину и по дана имамо проблеме у браку, и то из истог разлога – јер је он љубоморан без разлога. Константно ме оптужује да га варам и ово није био први пут да ме је ударио. Пре два месеца, Милан је приликом свађе насрнуо на мене и тако ме ударио песницом у главу да је поломио руку и три недеље носио гипс! Надала сам се да се то неће поновити, ћутала сам због деце.

ФОТО: Н.С.

 

Овим речима је тешке оптужбе на рачун супруга, бившег кошаркашког репрезентативца Милана Гуровића, изнела његова супруга Тања Гуровић. Она је ове шокантне детаље из свог брачног живота испричала полицајцима у уторак увече, пошто је пријавила насиље у породици.

Ударао их песницама

Подсетимо, Тања је оптужила супруга да је у њиховом стану на Новом Београду, после нових оптужби да га вара с „удовцем старим 56 година“, претукао прво њу, а онда и њихову ћерку Милицу (16). Како је Курир писао, полиција је привела кошаркаша и он би данас требало да у пратњи полиције буде доведен на саслушање у Треће основно тужилаштво.

Извор Курир открива да су Тања и ћерка Милица полицији пријавиле да их је Милан Гуровић ударао песницама, шутирао, а онда се вратио у стан и сео да вечера.

Милан Гуровић је, према његовим речима, с друге стране изјавио да ништа од тога није тачно и да га је супруга лажно оптужила јер жели да му уништи углед.

– Све Тањине оптужбе су лаж! Покушава да ме уништи, а све се врти око пара! Желим већ неко време да се разведем, а она с тим не може да се помири, јер сам ја Милан Гуровић, кошаркаш без иједне мрље ван терена! Нисам је тукао нити вређао, а нарочито не ћерку Милицу, за коју бих живот дао – рекао је наводно бивши репрезентативац после привођења у полицију.

Како наш извор открива, и Гуровић је супругу оптужио да је била насилна према њему.

– Прошле године, чини ми се да је био март, када сам се вратио из посете мајци, коју она не воли, у нервном растројству зграбила је порцеланску вазу са сточића и гађала ме! И данас имам ожиљак на челу, али је због мира у кући тада нисам пријавио – оптужио је и кошаркаш супругу.

Само их одгурнуо

Њих двоје, према речима нашег саговорника, другачије су описали и кобно вече. Тања је испричала да је супруг дошао кући, напао је да га вара, а онда насрнуо на њу. Кошаркаш је, међутим, испричао другу верзију.

– Дошао сам кући око 21 сат, био сам код мајке у Новом Саду. Чим сам ушао, питала ме је да ли сам поново ишао у курварлук, на шта сам јој ја одговорио да је она можда била с маторцем који је удовац. Истина је да смо почели да се свађамо, али није истина да сам је ударио. Када сам поменуо тог маторца, пљунула ме је у лице, тада сам је ухватио за вилицу и одгурнуо од себе, то је једини физички контакт који смо имали – испричао је наводно Милан Гуровић на саслушању, тврдећи да је и ћерку само одгурнуо и да јој није, како је она испричала, ударао главом о степенице.

Гуровић о породици:

У ЋЕРКИ МИЛИЦИ ПРЕПОЗНАЈЕМ СЕБЕ

Милан Гуровић својевремено је за један магазин испричао да су он, Тања, њихово троје заједничке деце и њен син из првог брака „сасвим обична породица“. Од њихово троје деце, како је тада испричао, Милица је наследила његов карактер, описујући је као „живу ватру“.

– Дан нам почиње у седам, а супруга је та која прати све њихове активности, одласке и доласке. Никада нисмо имали дадиље, нити помоћ у кући. Ми смо једна сасвим обична породица која има обавезе од ујутру до увече. Супруга и ја смо одувек желели велику породицу и пресрећни смо што имамо њих четворо – описао је тада Милан Гуровић, наводећи да су најсрећнији када су сви на окупу.

Ћерка

ЗАБРАНИТЕ ТАТИ ДА НАМ ПРИЛАЗИ!

Насиље у породичном стану на Новом Београду, према незваничним информацијама, полицији је пријавила шеснаестогодишња Тањина и Миланова ћерка Милица.

Тинејџерка је наводно испричала полицији да су се отац и мајка свађали и да је отац почео да је чупа и удара песницама по глави када је покушала да их раздвоји. Потом је, према Миличиним речима, почео да је дави, а онда и да јој удара главом о степениште.

– Забраните му да прилази мени и мами, ја га се плашим – наводно је рекла Гуровићева ћерка на саслушању.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!