Прочитај ми чланак

СВЕ ЈЕ ТО НАРОД ПОЗЛАТИО На руци носи 20.000 евра, а „набацила“ и нови нос

0

Видно изоперисаног лица и са новом носем, Зекићка коју је Пинк у вести на свом порталу прекрстио у Звекић, бљеснула је пуним сјајем синоћ у "Хит твиту". Низ генијалних изјава, од правдања Информера и Драгана Вучићевића за интервју са силоватељем, до оптужби на рачун Драгана Ђиласа да је ишао у Вашингтон да се сам нуди, како је то председница непостојећег РЕМ-а рекла.

Није упозната са чињеницом колико је пута Александар Вучић кад је био опозицјја ишао у Вашингтон, али зато зна да га они тамо овога пута нису успели да промене. И наравно, истакла је да је она срећна због тога.

Имала је госпођа Зекић синоћ на Пинку још разлога за срећу. Рецимо један од њих је био накит који је носила на руци, а који кошта, веровали или не, ни мање ни више, него 20.000 евра!? Бљеснула је је шефица непостојећег РЕМ-а својим изјавама, али и двема Цартиер наруквицама на десној руци.

Једна је модел Love Bracelet од жутог злата са 4 дијаманта који кошта 13.900 евра. Друга је један од најновијих модела које је Cartier избацио на тржиште, али је по цени скромнија – Just un clou Bracelet. . Њена цена је „само“ 5.900 евра.

FOTO: Printscreen

Има се – може се, каже наш народ. Има се од добре плате у РЕМ-у. Нема одакле друго јер је то једино место где госпођа Зекић прима плату.

Може се, јер за плату ради оно што јој режим наложи, па јој нико ништа не може. А ви у Пошти и широм Србије штрајкујте за 10.000 динара једнократне помоћи – па кад је добијете опет гласајте за оне који ће госпођу која на руци носи четворогодишњи износ ваших плата поставити на позицију на којој јесте.