Суботица се умирити не може: Вучић нас вређа, а режим прима паре за емигранте

0

Могу НВО да нас називају ксенофобима и мрзитељима и психичким болесницима. Може и Вучић да нас зове фашистима. Ми знамо ко смо, колико смо гостољубиви према свакоме добронамерном. Али наша деца, мајке, супруге и сестре су угрожене од емиграната.

Ово је поручено на великом скупу у Суботици, одакле је неколико хиљада људи затражило да се о овом питању распише референдум на свим нивоима – општинском, покрајинском и републичком.

– Нека народ каже да ли жели емигранте у својој земљи или не. Вучић их покварено зове избеглицама, а ја их сматрам за џихад ратнике! Нас називају фашистима, а овде у Суботици сви живимо у слози и поштовању, Срби, Мађари, Буњевци, Хрвати, Словаци, Роми… И сви тражимо да се очувају европске вредности – поручио је Саша Димић, један од организатора скупа.

На скупу је откривено да је власт у Србији у јануару 2018. године добила пет милиона евра да изгради 385 стамбених јединица, купи 300 сеоских кућа и поклони их мигрантима!

– Наша Влада је потписала ко зна које споразуме у наше име, а на нашу штету – речено је на протесту.

Окупљени су поздравили протест против мигрантског насиља и у Пожаревцу, али се и захвалили на подршци бораца и ратних ветерана Србије.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!