Студенткиња брани Црну Гору од Срба са сигурне дистанце – из Новог Сада! (ФОТО)

0

Студенткиња техничких наука из Новог Сада, недавно је привукла пажњу медија у Црној Гори својим фејсбук статусом, толико да је чак и владајућа странка у Црној Гори, ДПС, издала саопштење којим се захваљује на, како наводе, том храбром потезу

Студенткиња техничких наука из Новог Сада, недавно је привукла пажњу медија у Црној Гори својим фејсбук статусом, толико да је чак и владајућа странка у Црној Гори, ДПС, издала саопштење којим се захваљује на, како наводе, том храбром потезу.

фото: фејсбук

Ова „храбра“ студенткиња је написала статус којим хвали мултикултуралност и вриједности данашње Црне Горе и наравно, неизоставно – отпор „великосрпском национализму“ на чему су јој изразито били захвални режимски медији као и „истакнуте“ личности црногорске сцене те је својих неколико минута добила и у емисији Жива истина, „штованог“ Дарка Шуковића коме је гост био „познати аналитичар“ Љубо Филиповић.

скриншот

скриншот

Рекација на овакве студентске анализије црногорске збиље као и „искреност“ млађане Ватићеве, нису изостале ни од стране црногорских сатиричних фејсбук страница МИМистарство оностраних послова и It was very unpleasant/Psalm 118, које све више постају популарне код младих људи и студената – популацији којој припада и Бојана Ватић.

скриншот

Ватићева је, након овог статуса, јавност обрадовала још једном бравуром – која је наишла такође на „позитивне“ реакције црногорске мим сцене.

скриншот

Младост каква јесте, немирног духа и жеље за промјенама, осуђује фашистичке изјаве те се и Ватићева придружила антифашистичкој струји у данашњем времену.

Нажалост, млада студенткиња је и овај пут, своје племените тежње погрешно адресирала намјесто тога да их шаље онима који јој се срдачно захваљују.

скриншот

Како наводи ова сатирична фејсбук страница, Ватићева је и политички активна. То је њено уставно право и још један показатељ њених напора за боље данас и боље сјутра.

скриншот

скриншот

Поводом излива њежности Ватићеве према антифашистичком устројству Црне Горе, фејсбук статусом се огласио и Лука Радоњић, сецирајући сваку њену реченицу хирушки прецизно, чију ће реакцију, надамо се, прочитати и Ватићева.

скриншот

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!