• Почетна
  • ДРУШТВО
  • СТИЖУ ДВА ВЕЛИКА ПОЈАЧАЊА у Звезду пред Јанг Бојс? Рок за пријаву – сутра у поноћ

СТИЖУ ДВА ВЕЛИКА ПОЈАЧАЊА у Звезду пред Јанг Бојс? Рок за пријаву – сутра у поноћ

0

Црвено - бели до петка у поноћ треба да пошаљу списак фудбалера за двомеч против Јанг Бојса.

Црвена звезда је после пенала елиминисала Копенхаген

Фото: crvenazvezdafk.com

* Победом против Копенхагена, Звезда је обезбедила учешће у групној фази Лиге Европе

* Уколико елиминише Јанг Бојс, Звезда ће другу годину узастопно учествовати у групној фази Лиге шампиона

Фудбалери Црвене звезде највероватније ће дочекати дуел са Јанг Бојсом јачи за играча на крилној позицији, потврдио је спортски директор клуба Митар Мркела. Црвено – бели до петка у поноћ треба да пошаљу списак фудбалера за двомеч против Јанг Бојса. Постоји и џокер место, што значи да би појачање у Љутице Богдана могло да стигне и наредног понедељка. И мало и много времена за конкретну реализацију.

„Рекао сам да имамо план, што довољно говори да имамо списак жеља. Односно фудбалере које бисмо волели да видимо у нашем клубу. О именима не могу“ кратак је био спортски директор. “Вечерње новости“ откривају да су две опције у игри, а то су фудбалер ПАОК – а Амр Варда, односно нападач Салернитане Ламин Јало.

Варда је Египћанин који има 25 година, игра на крилним позицијама, а члан ПАОК – а је од јануара 2017. године. Његова вредност на “Трансфермаркту“ процењује се на два милиона евра. Када је у питању Гамбијац Ламин Јало, он је две године млађи, може да игра и класичног шпица, али и крило, а на “Трансфермаркту“ је процењен на 1.6 милиона евра.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!