СТАРАЦ ИЗ ТОПЛОГ ДОЛА СЕ ТРЕСЕ Инвеститор му отима парцелу, једва дише (ВИДЕО)

0

Један старији суграђанин је дрхтао и био је видно узнемирен у току разговора са инвеститором Јосићем који му је како кажу ови активисти, отео парцелу и бесправно је присвојио...

Због тога што се инвеститор за потенцијалну мини-хидроелектрану у селу Топли Дол на Старој планини појавио у том селу, мештани и активисти Иницијативе Одбранимо реке Старе планине окупили су се у знак протеста.

Foto: Printscreen Twitter / Savski nasip

Један старији суграђанин је дрхтао и био је видно узнемирен у току разговора са инвеститором Јосићем који му је како кажу ови активисти, отео парцелу и бесправно је присвојио, оградивши је.

Такође, наводи се, радници инвеститора су одмах почели тестерама да секу његов шљивик не питајући га ништа.

– Данас у земљи Србији, борба за воду, пише на Твитер страници, „Савски насип“ која је и објавила ову вест првобитно.

Наиме, на снимку се јасно види како човек не може да се смири и како дрхти док га други мештани придржавају да не падне.

Након објаве овог снимка, појавили су се многи коментари подршке овом човеку и борби за очување природе, али и сопствене имовине.

Подсетимо, и крајем фебруара ове године приликом посете инвеститора Драгана Јосића селу Топли До дошло је до жучне расправе са мештанима и активистима Иницијативе Одбранимо реке Старе планине, а на позив инвеститора морала је да реагује и пиротска полиција.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!