Прочитај ми чланак

„Шта је ово, полицијска држава?“ Погледајте: Саобраћајац приводи активисту! ВИДЕО

0

Један еколошки активиста имао је "блиски сусрет" са саобраћајцем у Београду, а како се може видети на снимку који је објавила "Еко стража" на свом Инстаграму, полицајац му је наредио да се окрене према аутомобилу, стави руке на кров. Због чега, није познато, али на снимку се чује како пролазници говоре да "није ништа урадио", док "Еко стража" тврди да је касније приведен без разлога.

Како се може видети, њему наређења издаје млади саобраћајац.

Остали окупљени грађани понављају како никога није ударио, никоме ништа није рекао, како га не познају, али бране права грађана.

„Шта је, бре, ово, полицијска држава?“, пита један од очевидаца сцене, када је полицајац натерао младића да стане уз аутомобил. Како се наводи у опису видеа, реч је о наставку „терора полиције на еколошким активистима“.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Eko Straža (@ekostraza)

„Терор полиције над еколошким активистима се наставља, после јучерашњег легитимисања и тефтерисања учесника, вечерас су привели дечка ни кривог ни дужног, шаље нам заједничка другарица. Нити је било разлога да баш њега заскоче, нити се опирао, покушали су да му напакују опирање и напад на службено лице“, наводи се у појашњењу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!