СПРЕЧЕНО ИСЕЉЕЊЕ НА МИРИЈЕВУ: Станари удруженим снагама спречили принудно исељење

0

Исељење Маријане Бркић и Славице Момчиловић, које у својим становима на адреси Заграђе 2 живе више година, спречено је данас.

Оне су своје станове потпуно легално купиле, уредно исплатиле у целости и уписале у катастар, а онда им је једног дана стигло обавештење да станови у којима живе морају да се испразне од „лица и покретности“, пише на Фејсбук страници „Здружена акција Кров над главом“.

Foto: Printscreen Facebook

– Готово све породице у згради на адреси Заграђе 2 у Миријеву живе у сталној неизвесности. Извршитељи су 10 пута покушали да иселе Мирјану Ристић, која је у међувремену успела и да добије судску пресуду у своју корист, али су се и бројне друге породице нашле пред претњом исељења. Међу њима су и Славица и Маријана које су купиле своје станове потпуно легално, уредно их платиле и укњижиле, а онда су им се на вратима појавили извршитељи, са одлуком да из њихових станова избаце човека са којим оне немају никакве везе, на основу пресуде у судском спору за који нису ни знале да се води – наводи се на овој страници.

Foto: Printscreen Facebook