Прочитај ми чланак

Спектакуларан наступ Арена бенда на Краљевом тргу

0

После несвакидашњег спота који је, у фебруару ове године, за своју познату нумеру „Ти си ме спасила“ Арена бенд снимио на предивним и неприступачним пределима Златибора, 9. августа на Краљевом тргу гости Златибора имали су прилику да овај сјајни музички састав чују уживо.

Наступ је почео поменутом ауторском нумером и у трајању од два сата, добром свирком и препознатљивом енергијом, овај млади бенд је приредио одличну атмосферу и незабораван провод. Снажан утисак су оставиле обраде песама познатих певача и музичких група са наших простора, као и умеће самих музичара који су ово вече свирали неколико музичких жанрова- рок, поп, денс и народну музику.

Међу песмама на репертоару нашли су се познати хитови Дина Мерлина, Бијелог Дугмета, Здравка Чолића као и Аца Пејовића, Жељка Јоксимовића, Тропико бенда и других, које је „Арена“ извела на узбудљив начин, а присутна публика је, без обзира на старосно доба, све време певала и сјајно се проводила. Фантастичан сценски наступ са доста ефеката употпуњен је и ауторским нумерама „Дођи“, „На пола пута“, „Гледаш ме“ које су изазвале право одушевљење публике и позитивне импресије.

Арена бенд је основан 2012. године у Чачку. Овим талентованим младим момцима жеља је била да направе нешто другачије и да се кроз рад на ауторским песмама истакну и оставе свој траг у свету музике.

Следеће музичко дешавање на Краљевом тргу биће наступ музичког састава „З Qуартет“, 10. августа са почетком у 21.00.