Прочитај ми чланак

СПАСАВАО ЗАВЕЈАНЕ: Херој са залеђеним трепавицама

0

На друштвеним мрежама објављена је фотографија ватрогасца спасиоца из Ниша после целодневног спасавања завејаних људи на ауто-путу.

15873397_1417149431668727_7392908058236732973_n

На друштвеним мрежама објављена је фотографија ватрогасца спасиоца из Ниша после целодневног спасавања завејаних људи на ауто-путу.

На фотографији се види мушкарац којем се лед ухватио чак и на трепавицама. Фотографију је на свом Фејсбук профилу објавио Синдикат српске полиције.

„Шта рећи за ово? Да ли постоји новац којим се могу платити ови болови, ова пожртвованост и хуманост. Господо политичари, он није отишао ради фотографисања, као ви што то чините – он је само радио свој херојски посао“, наводи се у посту поред објављене фотографије.

Идентитет мушкарца није објављен, а из полицијског синдиката су истакли да ће у току дана објавити ширу причу о њему.

Због лоших временских прилика и даље на снази обустава саобраћаја за аутобусе, камионе са приколицом и шлепере на неколико места у Србији – на аутопуту између Алексинца и Ниша, као и на делу пута од Ниша ка Лесковцу и од Ниша ка Димитровграду, наводе из АМСС.

Снег и сметови на појединим локалним путевима у петак су достизали висину до два метра.

Ситуацију је додатно отежао ланчани судар 30 возила на улазу у Ниш због кога се створила дугачка колона, а возила су сатима била заглављена на снежном путу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!