СОМБОРАЦ: У мирном граду, мигрант насрне на моју супругу на 50 метара од куће

0

И тако у мирном Сомбору, мигрант физички насрне на моју супругу (физички није повређена, али је претрпела шок и психички је уздрмана) на само 50 метара од наше куће, кад је кренула пешке по дете.

Хвала радницима Војпута или већ ко су људи у наранџастом који су се умешали и спречили, шта год да се могло десити у 11.05. Позвана је полиција, изашли су на терен, дотад сам и ја дошао на лице места, и полиција не може ништа.

Migranti, Foto: Youtube printscreen

На моје очи су га замолили да се удаљи, мени су рекли, не вреди јутрос га је судија ослободио јер нема пара да плати казну (значи пар сати пре тога је провалио у кућу у Матије Гупца и пуштен да иде даље). Нису узели ни изјаве, од мене, моје супруге, од радника који су све то видели и спречили. Ја сам отишао по децу, из школе и из вртића јер само ја изгледа могу да им обезбедим сигурност, или бар могу да покушам да заштитим породицу, мигрант и даље стоји тамо, додуше сад миран…, написао је Сомборац у једној Фејсбук групи и поделио Србију за и против миграната.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!