СНС КАДАР „Киша натопља стабла, дрвета страдају“ (ВИДЕО)

0

Директор ЈКП "Градска чистоћа" Београд Марко Попадић, који је пажњу на себе скренуо прошле године када су га радници овог предузећа оптужили да је уцењивао запослене да прибављају гласове у корист СНС-а, не може баш да се похвали ни блиставом прошлошћу, напротив... Панчевци се сећају Попадића као човека који не уме да састави неколико ваљаних реченица.

У мају 2014. године када је у Панчеву услед кише пало неколико стабла, Попадић који је тада био помоћник директора ЈКП „Зеленило“ у том граду, бриљирао је у изјави за медије.

– Киша натопља стабла, лисната маса постаје све тежа и тежа и онда дрвета страдају јер су натопљена великом количином водом. Посебан проблем нам задају дрва која расту укосо, тј. која не расту право и онда они под силом и кишом и ветар који је благо дувао, још више поспешују да падају – истакао је Попадић и додао:

– Приоритети су нам саобраћајнице и пешачке стазе. До сада имамо, пријављено нам је десетак отприлике стабла пало и можда толико исто већих грана.

Сада је аванзовао и постао директор ЈКП „Градска чистоћа“ у Београду, а да ли га је за то место квалификовала „сјајна елоквенција“, на грађанима је да процене.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!